maanantai 27. elokuuta 2012

Mekkojen parissa

Pääsin ompelemaan mekkoja! Kiitos siitä kuuluu lähipiiriin piakkoin ilmaantuville pikkuisille;) Onhan muutama mekko tullut aiemminkin ommeltua, mutta sattuneista syistä tulee useammin surruuteltua poikien kuteita. Ompelin liivimekot neppareilla muhkeasta joustofroteesta. Joustofroteet ovat peräisin Lasten Metsolasta ja Fabriinasta. Vihreä on vähän paksumpaa mutta molempia oli kiva ommella. Ainut pikkuriikkinen haittapuoli mielestäni joustofroteen käsittelyssä on se pikkunukan määrä, jota irtoaa koko ajan. Ergorapidoa on saanut käyttää ahkerasti;)
 
 
Mekot on ommeltu omalla kaavalla, molemmissa tuollainen etutasku. Joustofroteisen mekkoon ei välttämättä olisi neppareita tarvittu mutta halusin laittaa, pukemisen helpottamiseksi.
 

Mekkojen alle tein kietaisubodyt, kaava OB 1/2012. Talvi-ilotrikoo Sampsukalta, Omenapuu-trikoon bongasin alesta, mutta nettikaupan nimeä en muista! Molemmat ovat olleet jo jonkin aikaa kaapissa odottelemassa näitä ompeluksia. Tykkään! Nyt nukkumaan - nahkavekkari kiekuu aika säntillisesti vähän ennen aamukuutta;)
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja! Ja toi talvi-ilo on vaatteena tosi kaunis.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Niin onkin tuo trikoo nätti valmiina vaatteena. Ihan kankaana ei välttämättä kiinnitä huomiota.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!