sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sadepäivän froteepaitoja

Se on sitten saapunut syksy ja arki isolla A:lla - itse aloitin työt ja minimiehellä alkoi päivähoito. Uudenlaista arkea siis. Nämä syyspäivät on kyllä oikeestaan ihan mukavia. Voi katsella sadetta ikkunasta, poltella kynttilöitä ja käyttää hyvällä omallatunnolla pojan päiväuniajan kankaiden leikkaamiseen, ompeluun, bloggaamiseen:)
 
Kuten jo aiemmin todet, olen vähän kaihtanut joustofroteen käyttöä kun siitä leikellessä ja ommellessa irtoaa niin paljon nukkaa. Nyt kuitenkin ko. materiaali tuntuu käsissä kivalta ja ompelinkin minimiehelle pari paksumpaa joustofroteepaitaa sateisiin syyspäiviin ja piukeisiin pakkaspäiviin. Ajatuksena on siis pukea näiden alle vielä hihaton body - tarttiskin jostain sellaisia vielä metsästää. Paidat on tehty samalla kaavalla (Little Lamb OB 4/2012). Ensimmäisenä esittelyssä puna-musta froteepaita, jonka minimies on juuri nappaamassa:
 
 
Vähän tuli kyllä ommellessa mieleen takavuosien kauhuleffa Painajainen Elm Streetilla mutta aika kivalta tämä näytti mustien collarihousujen ja trikoofarkkujen kanssa!
 
 
Sitten mennään ja lujaa -  paita kainalossa!! Kuvassa vilahduksena tuo toinen froteepaita. Hihoihin käytin vihreää On The Road-joustofroteeta ja etu- ja takakappale on perusruohonvihreää joustista.
 
 
Hihojen lisäksi laitoin pienen rintataskun tuosta autofroteesta. Pieni sovitusihminen ei sallinut kuvanottoa edestapäin joten tasku jää näkemättä;) Jouduin tekemään tähän paitaa vähän pidemmät resorit kädentielle, koska autokangasta oli aika naftisti. Sekä puna-musta, että autofrotee ovat Lasten Metsolan jämäpalalaarista. Puna-musta päästi aika rajusti väriä esipesussa. Resorit on ostettu meidän hyvinkääläisten kantapaikasta eli Kangastukusta;)
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!