keskiviikko 22. elokuuta 2012

"Morjens!" - sanoi paidat toisilleen

Nyt on koneet hurruutelleet täyttä kyytiä pari iltaa - ihme ettei kädet jo tärise;) On vaan niin ihania kankaita että niitä tarttee hiplata ja parasta hiplaustahan on se itse ompelu. Ihanin näistä kankaista on mun mielestä tuo vihreä Maxidots-joustofrotee. Se on niin mahtavan paksuakin, joten oikein passeli paita kylmiin syys- ja talvipäiviin. Tätä on onneksi vielä jäljellä niin pääsee vielä työstämään. Jonkin sortin hulluutta taitaa tämä ompeluvillityskin olla - miten sitä voikaan näin innostua kankaista! Paitojen kaava on kaikissa tylsästi sama, Ottobren uusimmasta lehdestä (4/2012) bongattu. Body OB 1/2006. Kuva toisilleen moikkailevista paidoista tässä:


Skootteritrikoo on ostettu Kestovaippakaupasta, samoin sininen resori. Vihreä joustofrotee Fabriinasta, resori kangastukusta. Musta-valkoinen pääkallopaita on kokoelma kankaanlopuista. Vihreää pallopaitaa voi tarkastella lähemmin tässä (näytää jotenkin valkolaikkuiselta kuvassa mutta voin vakuuttaa kankaan olevan hyvää;)):


Sain viimeisteltyä myös pari bodya, jotka odottivat nepparointia. Kaavana ihana bodyn kaava Ottobren lehdestä 1/2012. Tää kaava on niin kiva kun nappilista tuo siihen ilmettä. Vaikka oon tehnyt tällä kaavalla jo monta bodya ja samalla mallilla nappilistapaitoja, joudun aina tsekkaamaan ohjeesta miten sen nyt pitikään mennä. Ei muuta kuin lisää toistoja;)


Sydäninterlock on Michas Stoffeckelta, marinoitunut kaapissa jo jonnin aikaa. En tiedä miksi, on kuitenkin aika söpönen kangas. Tällänen turkoosipohjanen sydänkangas sopii mun mielestä sekä pojalle että tytölle. Tummansininen perusraitatrikoo ostettu Facebookin Kangashamstereilta.


2 kommenttia:

  1. Kauniita, kankaat ovat aivan ihanan suloisia.

    VastaaPoista
  2. Ihania paitoja!! Tää raglanhihainen malli on kyllä tosi mukava. On aika herkku tuo vihreä pallokangas, jospa sitä iteki pääsis tilaamaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!