tiistai 15. toukokuuta 2012

Metsän poika tahdon olla!

Minimiehelle surautettiin vielä kevät-/syksytakki Finlaysonin Tapio-puuvillasta. Kangas on lakanapaksuutta, joten kaipasi itselleen vuorin pehmoisesta mikrofleecestä. Ompelu meni ihan mallikkaasti lukuunottamatta fleecen venymistä. Sen elastisuus aiheutti kyllä pientä päänvaivaa;)


Takki näyttää vähän lyhyeltä kun helmassa ei ole resoria... Sopivan kokoinen kuitenkin on ja vielä vähän kasvunvaraakin. Eihän nyt liikaa kasvunvaraa voi laittaa - muuten ei saisi ommella uusia takkeja!! Tikkauksen kaksoisneulalla helmaan olisi voinut kyllä laittaa, nyt jälkeenpäin kun ajattelee. Tein takin samalla kaavalla kuin olen tehtaillut huppareita. Jätin vaan helman suoraksi ja hupusta tein hiippa-mallisen. Tykkään!

Mulla on suunnitelmissa takille kaveriksi ruskeat collegehousut - Ottobren 1/2012 numerossa oli kivat "cargo"-malliset kapeammat collarit. Kaavat on jo piirretty, kun vaan ehtis vielä kankaat leikata niin sais laittaa taas saumurin laulamaan;)

6 kommenttia:

 1. Etsin vinkkejä käsityömerkkeihin ja tupsahdin tänne... Kiva blogi!

  VastaaPoista
 2. Kiitti! Sulla on kiva profiilikuva;)

  VastaaPoista
 3. Ihana takki! Mistä tuollasta kangasta löytää? Tuo ois nimittäin oikeinki sopiva omille pojilleni kesätakkikankaaksi, hirvimiehen poikia kun ovat ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Kangas on Finlaysonin Tapio-lakanakangasta. Ostin itse Facebookin Kangashamsterit-ryhmästä:)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!