tiistai 8. toukokuuta 2012

Jotain ihan pikkuruista...

Lähipiirissä tulee vierailemaan haikara tänä vuonna useampaan otteeseen ja siitä intoutuneena kaivoin vanhat potkuhousujen kaavat esiin ja hurruuttelin parit potkarit!Vihreät potkarit on ohuempaa trikoota Kestovaippakaupasta ja raidalliset ihanaa Metsolan joustofroteeta. Kaava on Suuri Käsityö-lehden, jostain kaukaa 90-luvulta;) Molemmat on suurinpiirtein kokoa 60cm.

Etten olis päässyt liian helpolla, ompelin haarakiilan molempiin pariin otteeseen kun se vaan aina meni jotenkin pieleen. Tähän tarvisin kyllä jotan vinkkejä ja niksejä, jottei aina tarttis korjailla. Anyone? Samoin unohdin laittaa oman käsityömerkin tuonne sivusaumaan. Olihan se merkki sinne saatava kun kerran on hommattu joten ei muuta kuin ratkomaan reikä saumaan ja uutta ommelta päälle!

Hyvät ja siistit tuli mun mielestä molemmista, vaikka resori onkin vähän lörppöä. Ensimmäisessä pesussa asettuu sitten sekin. Ai että kun pieni on sitten söpöä:)!!

2 kommenttia:

  1. Ihania. Mulle ongelmaa tuottaa noiden jalkaterien ompleu. Onko siihen vinkkiä?? =)

    VastaaPoista
  2. Kiitti! Jalkaterät on mulle kans toinen ongelmakohta;) Tällä kertaa ne meni hyvin kun seurasin TARKASTI kaavan kohdistusmerkkejä. Ompelujärjestystäkin joudun vähän aina jalkaterissä miettimään. Ei oo helppoa ei;)!

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!