keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Kesäbodyt ja käsityömerkit

Parin viime päivän kuluessa on valmistunut pikkumiehelle 2 x kesäbody. Toinen on pitkähihainen ja toisen väsäsin lyhyillä hihoilla. Molemmissa käytetty samaa kaavaa (Ottobre 1/2006). Pelkona oli, että tällaisesta perusbodysta tulee tylsä mutta kiva kangas kyllä pelastaa yksinkertaisenkin kaavan;)


Tykästyin kovasti tuohon apilatrikooseen. Apilat on ostettu Kestovaippakaupasta ja kalatrikoo löytyi Michas Stoffecken kevät/kesäkuoseista. Kalakangaskin on aika raikas - sopii kesäisiin ongintapuuhiin:) Molemmat kantattu tavallisella valkoisella resorilla. Ihan uutta näissä bodeissa on mun ikiomat käsityömerkit!


Tilasin ruskeita, valkoisia ja mustia merkkejä osoitteesta www.minanamnband.se . Kauan pähkäilin mitä merkkeihin kirjoittaisin mutta päädyin ihan perusratkaisuun ja olen merkkeihin tyytyväinen. Tarkoituksena on kiinnittää merkki kaikkiin ompeluksiin - joko saumaan (kuten bodyissa) tai niskaan tms.


6 kommenttia:

 1. tosi kiva toi apilakangas! Ja kivat bodyt muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja bodeja! Minusta simppeli kaava on juuri paras kuviollisessa kankaassa, että pääsee oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Apilabody onkin heti tuoreeltaan tänään käytössä:)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniita! Kävin kurkkimassa noita merkkejä, ovatko siis sellaisia, joiden reunoja ei tarvitse "kääntää" eli vain ommella? En tahdo saada aina siististi ommeltua noita käännetteväreunaisia...

  VastaaPoista
 5. Hei taas, tässä edellisen kommentin anonyymi. Nyt kun laitoin namnbandin tekstiksi englannin, niin osasin sieltä itsekin lukea, että ilm. kaikki reunat purkautumattomia. Kiitos kivasta "vinkistä"!
  (: Elina

  VastaaPoista
 6. Juu, nämä merkit vain ommellaan, en ole reunoja kääntänyt. Olen laittanut merkkejä sekä sivusauman väliin että niskaan ja hyvin ovat toimineet!

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!