tiistai 10. huhtikuuta 2012

Aurinkoinen huppari

Rohkaistuin kokeilemaan vuoritettua hupparia. Suuri oli yllätys ja ihmetys kun ompelu onnistuikin ihan ekalla yrittämällä - vetoketjua myöten! Ehkä tässä ollaan jo sitten vähän harjaannuttu:) Lisäsin pituuta pari senttiä, muuten mentiin alkuperäisen ohjeen mukaan. Eikös tullutkin aika kesäinen pusakka?


Malli on siis kokonaan vuoritettu, ohje löytyi Ottobren lehdestä 1/2011. Minulla on ko. lehti englanninkielisenä - jouduin taipumaan tekstin edessä ja hakemaan kirjastosta suomenkielisen version jotta kaikki tulee varmasti ymmärrettyä. Englanninkielinen ompelutermistö ei ihan vielä ole hallussa;) Ensi kerralla pystynkin jo tukeutumaan omaan kappaleeseeni.

Kelta-valkoinen joustofrotee on peräisin löytöreissulta Lasten Metsolastan myymälään. Valkoinen resori Kangastukusta. Vuori on paikallisen kangasliikkeen jämätrikoopaloja. 

7 kommenttia:

 1. Oo, ihana huppari! Itse en ole ikinä vuoritettua hupparia tehnyt!

  Ja oma trikoinen liivimekko oli omalla kaavalla tehty! Kaava on helppo itse tehdä vaikka paitakaavaa käyttäen. Ottaa olkapäiltä pois muutaman sentin ja piirtelee helman haluttuun pituuteen+leveyteen! :)

  VastaaPoista
 2. Tuli kyllä tosi kesäinen :) Tuota samaista kangasta olen monesti ihaillut, että jotain kesäistä vaatetta siitä pitäisi saada.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Hanna ja Susanna! Tykkään tästä kyllä kovasti ja kasvunvaraakin on sen verran että pitäisi koko kesän mennä;)

  Kiitos Hannalle vielä kaavavinkistä!

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanan näköinen, tullee raikas ja kesäinen.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!