maanantai 13. helmikuuta 2012

Pienet sammakot - uusi saumuri koekäytössä!

Jihuu, ostin itselleni vihdoin saumurin! Nyt loppui se tupladuuni saumojen ompelun ja huolittelujen kanssa = tehokkuutta työskentelyyn;) Viikonloppuna pääsin sitä testailemaan ja etukäteen pelätty lankojenvaihtokin sujui mallikkaasti. Surrauttelin pikkumiehelle sammakkobodyn Michas Stoffecken trikoosta ja kaveriksi sammaleenväriset velour-pöksyt.


Olen kyllä tyytyväinen molempiin - resori oli pikkuisen lörppöä ja sitä joutui aika lailla kiristämään mutta ei vaikuta lopputulemaan. Housuissa sama kapea kaava kuin aiemmissa ruskea-valko-raidallisissa housuissa (Ottobre basic 0107) ja bodyn kaava Ottobre 1/2012. Nappilistakin onnistui tokalla yrittämällä hyvin. Velour ja resori ostettu aikanaan Kestovaippakaupasta.

Olen vältellyt bodyjen ompelemista, koska niihin tulee niin paljon resorikanttauksia. Mielestäni kaksoisneulalla on hankala ommella siistiä jälkeä - mulla ompelujälki kiemurtelee väkisin vaikka kuinka yritän keskittyä. Ei taida auttaa kuin harjoitella enemmän;)

5 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta saumurista! Se on niin kätevä vekotin ja siistiä jälkeä saa huippunopsasti!

  Aivan ihana setti! Multa on mennyt tuo sammakkotrikoo ihan kokonaan ohi - ei ole tullut vielä missään muualla vastaa...

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Tilasin trikoon Stoffeckelta joskus syksyllä - sammakkoja oli (ja on edelleen) tarjolla myös turkoosina vaaleanturkoosilla pohjalla ja turkoosina ruskealla pohjalla. Se ruskea minua vielä houkuttelee;)

  Saumuri on jo osoittautunut kullanarvoiseksi, on se van niin näppärä vekotin!

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja sulla taas täällä, en oo muistanut vähän aikaan käydä kattomassa, ja näköjään sinä ole ollut sillä aikaa ahkerana!!! Aivan superihania vaatteita minimiehelle ja somat nuo mekot myös!

  Mullakin oli joskus saumuri haaveena, mutta taitaa jäädä haaveeksi edelleenkin. Varsinkin kun tunnun vaan koko ajan laiskistuvan näiden ompelusten kanssa :) Sen sijaan mä voisin kyllä tehdä sulle vaatetilausta ;) ;)

  Onnea uudelle saumurille ja lumituiskuisia ompeluhetkiä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!