perjantai 10. helmikuuta 2012

Omput ja päärynät

Sain hyvän syyn kokeilla mekkojen ompelua, kun minimiehen kamutar täytti 1 vuotta ja lahja oli mietinnässä. Somat puuvillakankaat pääsevät oikeuksiinsa pikkuneidin liivimekoissa. Molemmat kuosit olivat herkullisia, enkä osannut päättää kummasta mekon ompelen, joten ompelin molemmista:) Mekot on vuoritettu ihan tavallisella lakanakankaalla ja olkapäille on kiinnitetty napit. Ohje Suuri Käsityö-lehti 05/2009, vuoritettu Tosimummon ohjella.


Sinivihreän mekon kangas on puuvillapopliinia, hankittu Hyvinkäältä, Kangas-Hannasta.


Ruskean mekon puuvillakangas on peräisin Hanhelilta. Molemmat mekot onnistuivat mielestäni loppujen lopuksi hyvin, vaikka vuorin kanssa ompelinkin itseni ensin pussiin;)

5 kommenttia:

  1. Hienoja. Itsekin tehnyt samalla mallilla :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tykkäsin kans kaavasta, simppeli ja selkeä.

    VastaaPoista
  3. Hello! Onko tää se malli mistä oli puhe? Ihania :) !

    VastaaPoista
  4. Joo, tää on just se malli! Mulla on semmosta violettikuvioista kangasta, josta ajattelin teijän neitille mekon surauttaa - vaikka syndelahjaksi:)

    VastaaPoista
  5. Sehän sopii, violetti on ainaki äiskän lempiväri ;) Miekii ostin puikot ja langan Valtsun myssyä varten, sellasta turkoosi-sini-valkosta kuviolankaa. Taidan tehdä 2-vuotiaan mallin mukaan, menee sit ainaki ens syksynä, kun en tiiä millä aikataululla tuo valmistuu ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!