sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Akuutti verkkapukupula!

Meillä iski akuutti verkkaripukupula - yhtäkkiä tulikin näin lämmin ja pojalla päiväkodissa välikausihaalari...hikinäppyjähän siitä vaan seuraa. Yritin kaupasta ettiskellä verkkapukua n. 90cm:lle jäppiselle. Kaikki paikkakunnan putiikit turhaan kierrettyäni, päätin ommella itse jotain vastaavaa. Tänään ei aika riittäyt kuin verkkatakkiin mutta eiköhän mitkä tahansa collarihousut käy tälle kaveriksi.
 

 
Kaavan nappasin Ottobren 1/2012 numerosta. Vähän muokkailin pidentäen helmaa ja laittaen huppuun resorin. Takki on siis vuoriton, vain huppu vuoritettu. Vähän olen näitä alavara-huppareita vältellyt kun on tuo hupun ja takin yhtymäkohdan huolittelu kaitaleella vähän arveluttanut. Siitä tuli kuitenkin tosi siisti. Laitoin samaa resoria kuin hupussa, hihansuissa ja helmassa. 

 
Sen verran on lämpöinen ettei tietty helteillä pidetä mutta vähän koleampiin päiväkotiaamuihin passaa hienosti. Kangas on "Seilori"- puuvillaneulosta Murulta. Olen näitä Muru-neuloksia ikävöinyt kun niitä ei ole pitkään aikaan voinut netistä tilata mutta kekkasin jostain toisesta blogista että niitä saa tilattua sähköpostitse. Jes.

5 kommenttia:

 1. Suloisia kisumisuja :) Söpö takki.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kelpaa ulkoilla tämmöisen takin kanssa :) Ihana!

  VastaaPoista
 3. Kiitti, on kyllä kiva kangas:) Tuli kyllä käyttäjälleen just sopiva vaikka vähän isoa yritin tehdä. Niin ne kaavat vaihtelee.

  VastaaPoista
 4. Vautsi miten hieno :)

  VastaaPoista
 5. En taas osannut laittaa omalla nimellä eli "anonyymi" on Ättä :D

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!