perjantai 16. joulukuuta 2011

Velour-haalari

Toinen valmistunut työ on velour-haalarit. Kaavana käytetty Ottobren Mustikka-haalareiden kaavaa (6/2009). Kaavaa on muokattu kapeammaksi jättämällä sivusaumanvarat pois, koska minimies on hoikkeliini. Lisäksi kavensin liehuvia lahkeita ja laitoin niihin suoran lahkeensuun sijaan käytännölliset resorit.

Tässä haalarit edestä:
ja tässä takaa:

Resorit jälleen kerran Kangastukku ja veikeä "Avaruusapina"-velour Kameleont Design. Ostin tämän ja pari muuta velour-kangasta jo viime kesän alennusmyynneistä syksyn viileämpiä ilmoja silmälläpitäen.

Haalarit olivat yleisesti ottaen helppotekoiset. Pari kompastuskiveä matkan varrelle kuitenkin sattui ja valmistuminen hieman viivästyi. Ensinnäkin kuvioiden kohdistus oli hankalaa, eikä oikein onnistunut. Toisekseen jouduin purkamaan pääntien resorin pariin otteeseen kun en saanut sitä siistiksi tai molempia reunoja samalle tasalle. Nyt olen kuitenkin lopputulokseen tyytyväinen.

4 kommenttia:

 1. Aivan huippusuloinen haalari!!! :) saako sulle tehdä tilauksia? :)

  ps. Anteeksi jo etukäteen jos julkaisen täällä jotain sopimatonta, en oikein osaa käyttää tämmöisiä :) En yhtään nyt tiedä mitä tähän tulee kommentoijan henkilöllisyydeksi...

  VastaaPoista
 2. Just eilen opettelin itekin kommetointia ja siihen vastailua;) Ihan uutta mullekin! Mielelläni kyllä ompelen vaikka ja mitä kunhan saadaan nää joulukiireet tästä alta pois:) Nyt on vielä työn alla parit pöksyt pukinkonttiin.

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi ja kivoja juttuja. Tervetuloa myös kurkkaamaan minun blogiin :)

  VastaaPoista
 4. Tämmöset niistä siis tuli, ihanat! Eikä yhtään hyppää silmään, kun kirjoitit että kuviot oli vaikea kohdistaa. Etupuolella varsinkin vetoketju peittää hyvin ja vauvan päällähän se vaate "elää" joka tapauksessa.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätät kommenttisi:)!