sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Viikonlopun saldoa

Kiinnostuin toisista blogeista bongaamistani "prässihousuista" ja toteutin minimiehen omat joustofroteesta. Onhan se hianoo kun verkkareissakin voi olla prässit;)
 

Kankaat ovat kotoisin Metsolasta, kaavassa yhdistetty paria Ottobren housukaavaa. Sinisiin housuihin piti laittaa vähän lyhyemmät resorit kun loppui kesken.
 
Housuille piti toki tehdä paitoja kaveriksi.
 

Ja vielä yhteisposeerausta housujen kanssa:)







tiistai 2. huhtikuuta 2013

Puuhaa automatkalle

Pääsiäisenä tuli vietettyä tunti jos toinenkin autossa pelkääjän paikalla. Ajattelin että jotain ajanvietettä pitää olla. En ole pitkään aikaan virkannut/neulonut joten sellaista sitten kehiin! 7h:n menomatkasta oli alle puolet kulunut kun lippis oli valmis:) Pientä hienosäätöä päättelyn ja nappien kanssa toki oli vielä tehtävänä mutta automatkalla en niihin päässyt käsiksi. Nyt on kotsa viimeistelty ja tämmönen tuli:

 
Ohje on Novitan Ipana-lehdestä, sen verran muokkasin että laitoin lisää kerroksia tuohon korvan päälle ja niskaan. Tuli vähän enemmän pipomainen mutta kelpaa;) Kohtalaisen sopivan kokoinenkin syntyi. Neuleet mulla tuppaa kasvamaan liian suuriksi mutta virkkuut yleensä osuu kohdilleen koon puolesta.